Seajet marine- en jachtverf

Seajet marine- en jachtverf

Seajet marineverf en jachtverf is ontwikkeld voor gepassioneerde booteigenaren die de uitstraling van de boot als hoogste prioriteit zien. Seajet producten zijn onderdeel van Chugoku Marine Paints Ltd; de grootste verfleverancier in Japan. Dit heeft Seajet geholpen om de beste kwaliteit te ontwikkelen, getest op de moeilijkste wateren rondom Japan. Grote internationale bedrijven, zoals Shell en BP zijn klanten van Chugoku. Sinds 2003 wordt Seajet ook verkocht in Nederland.

Bij ons in de winkel en online verkrijgbaar: Seajet 023 Teichi antifouling en Seajet 011 onderwater primer.

Seajet 023 Teichi is speciaal ontwikkeld voor Nederland. De 023 is een zelf slijpende koperhoudende antifouling en is geschikt voor alle zeil- en motorboten (m.u.v. aluminium) in zoet-, brak- en zoutwater tot 30 knopen. Deze verf wordt aanbevolen voor gebieden met veel aangroei. Per seizoen moet één laag worden aangebracht. Tevens is het mogelijk om deze antifouling voor twee seizoenen aan te brengen. In dit geval zijn drie lagen noodzakelijk. Seajet kan zonder problemen over International Interspeed, Epifanes Copper Cruise en Werdel Kopervrij aangebracht worden. Voor de Micron Extra en Foul-Away is de hechtprimer van Seajet 011 noodzakelijk.

Seajet 011 is een onderwater primer. Dit product wordt aanbevolen als schakellaag voor oude antifouling of als primer voor antifouling. De 011 is sneldrogend en heeft een uitstekende hechting op bestaande antifouling en volgende lagen. Daarnaast is de primer goed bestand tegen zeewater. De verf is alleen te gebruiken onder water.