Volvo Ocean Race > Prijsvraag > Elke Dag Een Prijs


Tijdens de Volvo Ocean Race Finish week heeft Maritiem Watersport in samenwerking met Zeilhelden elke dag een nieuwe prijsvraag met mooie prijs beschikbaar gesteld! Van 24 juni tot 1 juli wordt dagelijks rond 14:00 uur een filmpje online geplaatst met een nieuwe prijsvraag én de winnaar van de vorige dag bekend gemaakt. Houdt de Facebookpagina van Maritiem Watersport en Zeilhelden goed in de gaten om kans te maken op mooie prijzen.

DAG 7 > 30 juni

Wat is het enige Russische team dat ooit heeft meegedaan aan de Volvo Ocean Race, en na hoeveel etappes is die campagne gestaakt?

Het antwoord op deze vraag kon gegeven worden tot 2 juni 12:00 uur. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt en heeft een DongFeng T-shirt mét handtekening van Carolijn Brouwer gewonnen!

DAG 6 > 29 juni

Wat is de totale afstand die alle VO65’s bij elkaar deze Volvo Ocean Race hebben afgelegd in mijlen?

Deze vraag kon beantwoord worden tot 30 juni 12:00 uur. De winnaar heeft een waterdichte tas van Slam gewonnen, gevuld met allerlei goodies. Inmiddels staat er weer een nieuwe vraag online, met nieuwe prijs!

DAG 5 > 28 juni

Hoe vaak heeft de huidige Ocean Breeze, eerder meegedaan aan de Volvo Ocean Race en onder welke namen?

Het antwoord op deze vraag kon gegeven worden tot 29 juni 12:00 uur. Die winnaar maakte kans op een reddingsvest en een badlaken van Henri Lloyd. De prijs kan opgehaald worden in de winkel. Er staat inmiddels weer een nieuwe prijsvraag online, met nieuwe prijs!

DAG 4 > 27 juni

Wat is de hoogste snelheid die de boten hebben gevaren in deze race?

Deze vraag kon tot 28 juni 12:00 uur worden beantwoord. Wist jij het antwoord? Dan maakte je kans op een op een Dry Top van Gill! Inmiddels staat er alweer een nieuwe vraag online, met nieuwe prijs!

DAG 3 > 26 juni

Hoe hoog is de mast van een V65?

Deze vraag kon tot 27 juni 12:00 uur worden beantwoord. Wist jij het antwoord? Dan maakte je kans op een Comfort Seat én een Camelbak! Inmiddels staat er alweer een nieuwe vraag online, met nieuwe prijs!

DAG 2 > 25 juni

Wie zijn de jongste en de oudste deelnemer aan de Volvo Ocean Race 2017-2018?

Deze vraag kon tot 26 juni 12:00 uur beantwoord worden. Wist jij het antwoord? Dan maakte je kans op twee badlakens van Henri Lloyd en een paar zeilhandschoenen van Henri Lloyd! Inmiddels staat er weer een nieuwe vraag online, met nieuwe prijs!

DAG 1 > 24 juni

In welke teams heeft Simeon Tienpont gevaren in de Volvo Ocean Race?

Deze vraag kon tot 25 juni 12:00 uur beantwoord worden. Wist jij het antwoord? Dan maakte je kans op het officiële AkzoNobel Jersey T-Shirt, een AkzoNobel drijvende sleutelhanger en een AkzoNobel waterdicht telefoonhoesje. Inmiddels staat er weer een nieuwe vraag online, met nieuwe prijs!